Skip to Store Area:

Winkelwagen (0)

Pimp Your Kids

You're currently on:

Ruilen en retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd als u de gehele order terugzend. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pimpyourkids.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen hierop:

  • In opdracht bestelde artikelen die geen gebreken vertonen
  • Reeds gedragen en/of gewassen kleding
  • U heeft getracht het gebrek zelf te herstellen
  • U heeft de gebruiksaanwijzing en/of -instructies niet of niet goed opgevolgd

Hoe kunt u retourneren?

Om een artikel te ruilen of retourneren dient u binnen 14 dagen een email te sturen naar info@pimpyourkids.com met daarin de informatie over het te ruilen/retourneren artikel, deze informatie moet u ook bijsluiten bij het artikel wat retour gaat sturen zodat we uw retour snel kunnen afhandelen.

  • ordernummer
  • artikelnaam
  • uw bankgegevens

Wacht met retourneren tot u een reactie van ons heeft ontvangen. De verzendkosten voor het terugsturen van een artikel zijn voor eigen rekening, tenzij wij een foutief of gebrekkig artikel hebben verzonden. De retourzending dient deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn. Raadpleeg voor de tarieven de site van de vervoerder.

Alleen goederen die voldoende gefrankeerd aan ons worden teruggestuurd zullen wij in behandeling nemen en zullen wij z.s.m. (tenminste binnen 14 dagen) aan de gefactureerde crediteren. Onvoldoende gefrankeerde zendingen zullen wij weigeren.