Skip to Store Area:

Winkelwagen (0)

Pimp Your Kids

You're currently on:

Ruilen en retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd als u de gehele order terugzend. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pimpyourkids.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe kunt u retourneren?

Om een artikel te ruilen of retourneren dient u binnen 14 dagen een email te sturen naar info@pimpyourkids.com met daarin de informatie over het te ruilen/retourneren artikel, deze informatie moet u ook bijsluiten bij het artikel wat u retour gaat sturen zodat we uw retour snel kunnen afhandelen.

  • Uw naam
  • ordernummer
  • artikelnaam
  • uw bankgegevens

Ruilen:

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@pimpyourkids.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

 U bent zelf verantwoordelijk voor het juist invullen van het adres, maar heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.